TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Vekili Cafer Esendemir, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ahmet Oğuz’dan oluşan heyet, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kaş’a hayran kaldı.
TGF heyeti Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı ziyaret etti.
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Başkan Ulutaş’a TGF’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Genel başkan Yılmaz Karaca, “Kaş’, tarihi ve turistik güzellikleri olan güzel bir ilçemiz. Belediyenin hizmetlerini de başarılı bulduk özellikle plajlar ve şehir merkezindeki hizmetler çok başarılı, başkanımızı da tebrik ediyorum” dedi.
Genel başkan Yılmaz Karaca ayrıca, TGF’nin başkanlar konseyi toplantılarından birini Kaş’ta yapma talebinde bulundu.
Kaş Belediye Başkan Mutlu Ulutaş da Kaş’ın turizm ve kültürel olarak büyük zenginliklere sahip olduğunu belirterek, TGF ailesini Kaş’ta ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
Genel başkan Yılmaz Karaca günün anısına Başkan Ulutaş’a plaket takdim ederken, Başkan Ulutaş da TGF heyetine Kaş’ın doğal ürünlerini hediye etti.




KULA’DA KALPLER ENGEL TANIMADI
TGGV’DE EGE BÖLGESİ ONA SAVAŞ AYTİMURA EMANET
TGF 70. BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE TOPLANDI; ‘GÜÇ BİRLİĞİ ŞART’’
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU VALİ ERDİNÇİ ZİYARETETİ
TGF 70.BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI
KULADA EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 181. YILI KUTLANDI
BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU