Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda Yerel Düzey Afet Sağlık Grubu Operasyon Planı Masabaşı Tatbikatı gerçekleştirildi.
Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Pıhtılı’nın katıldığı tatbikata destek çözüm ortağı olan kurum, kuruluşlar ve STK’lar ile ilgili birimler katılım gösterdi.
Afet ve acil durumlarda, İl Sağlık Müdürlüğü ve destek çözüm ortağı olan kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan masabaşı tatbikatında, afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılacaklar tatbik edildi. Verilecek sağlık hizmeti sunumunun daha etkin ve hızlı olması için yapılan plan gözden geçirildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Tarafından AFAD-RED yazılımı kullanılarak hazırlanan senaryolar üzerinden İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilecek hizmetler ele alındı.




KULA’DA KALPLER ENGEL TANIMADI
TGGV’DE EGE BÖLGESİ ONA SAVAŞ AYTİMURA EMANET
TGF 70. BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE TOPLANDI; ‘GÜÇ BİRLİĞİ ŞART’’
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU VALİ ERDİNÇİ ZİYARETETİ
TGF 70.BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI
KULADA EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 181. YILI KUTLANDI
BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU