Kula’nın Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Kutlandı
Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinliklerle kutlandı.
Program ilk olarak Kula Kent Meydanında Atatürk anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenklerin sunulmasıyla başladı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasın dan sonra, Kula Şehitliği ziyaret edildi Şehitlikte Kuran tilaveti ve dualar okundu.
Protokol Şehitlik ziyaretinin ardından, Hisar Kapı kavşağında bir araya geldi, buradan Kula Kent Meydanına yürüyen Kula Protokolü, Kula Avcılar ve Atıcılar Derneği Üyeleri, Atlı Cirit Ekipleri öğrenciler ve vatandaşlar birlikte yürüyüşe geçtiler Askerlik şubesi önüne gelindiğinde Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş ve Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Komutanlara günün anısına çiçek taktim ettiler, kortejde yer alan avcılar ve atıcılar Derneği üyeleri kent meydanında silahlarını ateşleyerek kurtuluşu canlandırdılar.
Kent Meydanında düzenlenen program da Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş konuşmada “Kulamızın kurtuluşunun 101. Yıl dönümüzü kutlamanın mutluluğu içindeyiz, ben buradan Kurtuluş Savaşı ve daha birçok savaşlarda Şehit olan askerlerimiz ve Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Kent Meydanındaki programın ardından fotoğraf sergisi açılışına katılan protokol üyeleri Etem Tem fotoğraf yarışmasında ödül alan fotoğrafların sergisinin açılışını yaptılar.
Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlama programına; Selendi Kaymakamı Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kamu kurum ve kuruluş başkanları, gaziler, daire amirleri, kolluk kuvvetleri, sivil toplum kuruluş başkanları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.























































KULA’DA KALPLER ENGEL TANIMADI
TGGV’DE EGE BÖLGESİ ONA SAVAŞ AYTİMURA EMANET
TGF 70. BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE TOPLANDI; ‘GÜÇ BİRLİĞİ ŞART’’
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU VALİ ERDİNÇİ ZİYARETETİ
TGF 70.BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI
KULADA EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 181. YILI KUTLANDI
BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU