Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem sonrası ülkenin her yerinde yardımlar devam ederken Kula’da da Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kula Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa yürütülen projede depremzedelere uyku tulumu dikimi yapılıyor.
Dikilen uyku tulumlarının kumaşları Kula’lı bir hayırsever tarafından karşılanırken dikimleri Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve gönüllüler tarafından yapılmakta.
Dikimlerin devam ettiği Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kula Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz tulumların en kısa sürede deprem bölgelerine gönderileceğini söyledi.
Dikilen ve dikilecek olan 200 adet uyku tulumu ihtiyaç durumuna göre deprem bölgelerine gönderileceği öğrenildi.











KULA’DA KALPLER ENGEL TANIMADI
TGGV’DE EGE BÖLGESİ ONA SAVAŞ AYTİMURA EMANET
TGF 70. BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE TOPLANDI; ‘GÜÇ BİRLİĞİ ŞART’’
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU VALİ ERDİNÇİ ZİYARETETİ
TGF 70.BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI
KULADA EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 181. YILI KUTLANDI
BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU