Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ege Denge

Reklam Alanı

Reklam Alanı
17 Mayıs 2023 - 12:54
Reklam Alanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak projesi kapsamında Manisa’nın Kula İlçesi Zaferiye Mahallesi’nde Spor Lisesi kompleksi inşaatı başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle kazandırılan birbirinden farklı spor yatırımlarıyla tesisleşmede model spor şehri haline gelen Kula ilçesinde son olarak ihale süreci tamamlanan Spor Lisesi inşaatı da başladı. Kopmleks bir okul olarak projelendirilen ve inşasına başlanan Spor Lisesi içerisinde basketbol sahası, tenis kortu, 1 adet pansiyon ve güvenlik binası da yer alacak. İlçede, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle spor başta olmak üzere eğitim, turizm, sanayi gibi bir çok alanda çok ciddi yatırımlar aldıklarını vurgulayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; Spor Lisesi yapılacak arazide başlayan çalışmaları inceleyip yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

BAŞKAN TOSUN, “İLÇEMİZ SON DÖNEMDE ÇOK DEĞERLİ HİZMETLERLE BULUŞTU”

Başkan Tosun, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ilçedeki yatırımlarla ilgili desteklerinin altını çizerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli devlet büyüğümüz, hemşerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun henüz bakan olmadan önce Spor Toto Teşkilat Başkanlığı yaptığı dönemden beri ilçemizde spor yatırımları başta olmak üzere ihtiyaç duyulan proje ve yatırımlar için bizlere her noktada verdiği güçlü desteklerle bir çok projenin hayata geçtiğini hep birlikte görüyoruz. Bu projelerden birisi olan Spor Lisesi inşaatı da hayırlısıyla başladı. 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde halkın takdir ve teveccühünü kazanarak İzmir Milletvekili seçilen Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu bu vesileyle hem tebrik ediyor hemde memleketimizin dört bir yanında gençlik hizmetleri ve spor alanındaki ihtiyaçların hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi, çözüme kavuşturulması ve sonuçlandırılması noktasında kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.