Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ege Denge

Reklam Alanı

Reklam Alanı
19 Aralık 2022 - 8:10
Reklam Alanı

Kaya Denge Gazetesini Ziyaret Etti

 

Sigorta Shop Yönetim Kurulu Başkanı ve Sigorta Shop Kadın Voleybol Spor Kulübü Başkanı Aydın Kaya gazetemizi ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz hafta sonu Kula’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan Aydın Kaya gazetemizi de ziyaret ederek Ege Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilcisi, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın’ı ziyaret ederek bir süre görüş alış verişinde bulundular.

 

Sigorta Shop Kadın Voleybol Spor Kulübü Başkanı Aydın Kaya, gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu doğru ve tarafsız haberleri yedi yirmi dört bizlere ulaştırmaya çalıştığını biliyor sizlere bu zorlu çalışmada başarılar diyorum dedi.

 

Kaya spor camiasına voleybol branşı ile başladık bayan voleybol takımımızla Misli.com Sultanlar Liginde mücadelesine en iyi şekilde devam etmekte, memleketim Kula’da da sporun diğer dallarında faaliyet gösteren sporcu ve kulüplere de Sigorta Shop olarak ihtiyaçları doğrultusunda destek vereceğim dedi.

 

Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın’ın siyasette de sizin isminiz duyulduğunu söylemesi üzerine Kaya İyi Parti içerisinde siyasi hareketinin olduğunu bu çalışmaları da ilerleyen günlerde sizlerin aracılığı ile vatandaşlarımızla paylaşacağım dedi.

 

Ege Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Sigorta Shop Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kaya’yı ve Sigorta Shop Kula Acentesi Sahibi Yılmaz Üşümüş’e teşekkürlerini iletti.

Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.