Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ege Denge

Reklam Alanı

Kula’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Reklam Alanı
Kula’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
24 Kasım 2022 - 14:35
Reklam Alanı
24 Kasım Öğretmenler Günü, Kula’da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayan kutlamalar, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir programla devam etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde hazırlanan programla devam etti. Programda öğretmen konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ardından yıl içinde emekli olmuş öğretmenlere mesleki teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlikte mesleğe yeni başlayacak öğretmenler için de yemin töreni düzenlendi.
Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, kutlama programında yaptığı konuşmada, “Öncelikle Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Ülkemizi emanet edeceğimiz gelecek nesillerimizi yetiştiren ve her zaman görevlerini fedakârca icra eden öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.
Törene Kaymakam Birkan Tatlısöz, Belediye Başkanvekili Nejat Gülmez, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Askerlik Şubesi Personel Astsubayı Personel Kıdemli Üstçavuş Fatih Musluk, siyasi partilerin İlçe Başkanları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.