Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile beyaz eşya sektörünün öncü markalarından Arçelik A.Ş. arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde “Metal Mamuller Montaj İşçisi” mesleğinde 133 kişilik İşbaşı Eğitim Programı başlatıldı.
Bu program, katılımcıların teorik bilgilerini pratik deneyimle birleştirerek iş dünyasına nitelikli bir şekilde hazırlanmasını sağlıyor. Proje, hem bireylerin mesleki becerilerini geliştirmeyi hem de Manisa’da istihdama doğrudan katkı sağlamayı hedefliyor.
İŞKUR İl Müdürü Günseli Tufan, iş birliğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“İŞKUR olarak aktif iş gücü programlarımızla üretimden istihdama her alanda destek sunmaya devam ediyoruz. Ülkemizin ekonomik kalkınmasında özel sektörle gerçekleştirdiğimiz bu tür iş birliklerinin önemine inanıyoruz ve bu adımları artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu protokolün Manisa ve ülkemiz için hayırlı olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
Manisa’daki istihdamı güçlendirecek ve nitelikli iş gücünü destekleyecek bu iş birliği ile bölgesel kalkınmaya önemli bir katkı sağlanması bekleniyor.




KULA’DA KALPLER ENGEL TANIMADI
TGGV’DE EGE BÖLGESİ ONA SAVAŞ AYTİMURA EMANET
TGF 70. BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE TOPLANDI; ‘GÜÇ BİRLİĞİ ŞART’’
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU VALİ ERDİNÇİ ZİYARETETİ
TGF 70.BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI
KULADA EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 181. YILI KUTLANDI
BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU