Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ege Denge

Reklam Alanı
Okundu
20 Kasım 2023 - 10:23
Reklam Alanı

Aşkın “2024 Yerel Seçimlerine En İyi Şekilde Hazırlanıyoruz”

Ak Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın Denge Gazetesini ziyaret etti.

Kula’nın gündemine dair ilçedeki durumları görüşerek fikir alış verişinde bulunan Aşkın Kula da yapılan yatırımlar ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi.

Yerel basının da öneminden bas eden Aşkın, Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın’la bir süre sohbet etti. Aşkın açıklamasında “Yerel basın siyaset için çok önemli çünkü yapılan ya da yapılacak olan yatırımları duyurmamız herkesin bu yatırımlardan haberdar olması siyaset gündemi için çok önemli Kula’da birçok yatırım projesi devam etmekte tabi bunların en başında Eski Gençlik ve Spor Bakanımız İzmir Milletvekilimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle yapılan spor yatırımları gelmekte, destekleri ve Kula’ya kazandırdıkları yatırımlar için teşekkür ediyorum. 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler yaklaşmakta seçim öncesi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, 31 Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimde Kula’da en güzel sonuçları alacağımıza inanıyorum çalışmalarımızda bu yönde olacak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın’da nazik ziyaretleri için İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın’a teşekkür etti.

Reklam Alanı
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam 2

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.