Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ege Denge

Reklam Alanı
Okundu
11 Ağustos 2026 - 4:48
Reklam Alanı

TERÖRİSTLERE ÖZEL AF

Sevgili okurlar

Barış süreci, terörsüz Türkiye denildi olmadı toplumsal bütünlük kardeşlik birlik ve beraberlik yeniden demokrasi en sonunda çerçeve yasası ile yurttaşlara eşitlik isteniyor hangi yurttaşa etnikcilik/ırkcılık yapılarak belli bir gruba ayrıcalık/imtiyaz tanınarak BOP projesini işleterek Türkiye’yi bölerek ulus devlet kavramını yok ederek ümmet kavramını yerleştirerek yüz yıl öncesi sisteme geri dönülmesi isteniliyor.

Çerçeve denilen yasada düzenleme deniliyor af değil deniliyor bu bal gibi bir af yasasıdır PKK’lılara çıkarılmış özel bir af yasasıdır Türk halkını kandırmayalım.

50 000 bin insanımızın katilini af etmek bu ülkeye ihanettir. Kimin adına af ediyorsunuz şehit analarının gazi analarının rızasını aldınız mı? Toplumun %90’ı bu af yasasına karşıdır. Kimi gazimiz ayağını, kimisi gözlerini, kimisi de vücudunun bir kısmını vatan için feda etmiştir. Bu gazilerimiz bir ay oldu haklarını almak için direnişteler haklarını istiyorlar şehitler ve gaziler arasında ayrımcılık yapılmaz 15 Temmuz şehit ve gazilerine bağlanan maaş diğer şehitlerimize uygulanmıyor bu anayasaya da aykırıdır insanlığa da aykırıdır bura da hakka niyet yoktur.

Eşit yurttaşlık denilerek eşitlik isteniyor Cumhuriyetimizin ikici yüz yılına girdik şimdiye kadar yurttaşlar arasında eşitlik yok muydu tabi ki yasa ve yönetmeliklerle eşitlik sağlanmıştır.

Anayasamızın 10. Maddesi: Her kes dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet bu eşitliği yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür. Bu amaçla alınacak tedbirler eşitlik ilkesine aykırı olarak yorumlanamaz. Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya herhangi bir sınıfa imtiyaz/ayrımcılık tanınamaz.

Bu maddeye bakıldığında PKK’lı teröristler için çıkarılmak istenen çerçeve yasanın Anayasa’mızın eşitlik ilkesine aykırı olduğu açıkça görülmektedir.

Bu yasayı çıkaranlar toplusal bütünlükten birlik ve beraberlikten kardeşlikten hukuktan adaletten dem vuruyorlar bu nasıl adalettir muhalefet partisinin seçilmiş belediye başkanlarına olmadık suçlar yükleyerek hapse atılıyor gizli tanıklar yaratarak olmadık suçlar iftiralar atılıyor eleştiri yapan gazeteciler, akademisyenler, yurttaşlar, oyuncular sanatçılar işadamlarına örgüt kurma halkı yanıltma yalan haber yapma gibi suçlarla suçlanıyorlar gazeteci ve belediye başkanı casuslukla suçlanıyor aylardır hapiste yatıyor ama ortada kanıt yok.

Çoluk çocuk, yaşlı ve kundaktaki bebekleri polislerimizi öğretmenimizi askerimizi şehit edenlere özel af çıkaracaksınız erteleme yasasını uygulayarak 10 yıl 5 yıl ertelemeler yapılarak eli kanlı teröristleri milletvekili bakan ve bürokrat yapmak için serbest kalmaları sağlanacak adalet bunun neresi de toplumsal bütünlüğü böyle mi sağlayacaksınız.

Çerçeve yasanın 10. Maddesi de kanunu hazırlayanlara uygulayanlara bir koruma getiriliyor bu koruma milletvekillerini kanunu hazırlayanları ve hükümet yetkililerini kapsıyor hiçbir şekilde ileride yargılanamazlar deniliyor. Çıkarılan kanun geçekten milletin yararına ise ileride yargılanmaktan niye korkuyorsunuz

Hoşça kalın sağlıkla kalın

Reklam Alanı
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam 2
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KULA’DA KORKUTAN YANGIN
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KULA’DA 15 TEMMUZ RUHU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KULA SİYASETİNDE DEPREM
GÜNLÜK HABER AKIŞI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.