KAHRAMANLARIMIZIN EMANETİNE SAHİP CIKIYORUZ
AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez ’in 4 Eylül Kula’nın Kurtuluş Günü Mesajı:
Kula’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü büyük bir gurur, onur ve coşku ile kutluyoruz.
4 Eylül 1922, yalnızca Kula’nın değil, aynı zamanda vatan topraklarının bağımsızlığı uğruna verilen büyük mücadelenin simgelerinden biridir. Ecdadımızın, vatan sevgisiyle ortaya koyduğu kahramanlık destanı, bugün bizlere özgür bir memlekette yaşama onurunu bahşetmiştir. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.
AK Parti olarak bizler de bu kutlu mirası yaşatmak, Kula’mızı her alanda daha ileriye taşımak adına gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, geçmişin fedakarlıklarıyla geleceğin güçlü Türkiye’sini inşa ediyoruz.
Kula’nın kurtuluşunun 103. yılı kutlu olsun. Bu topraklara can veren tüm kahramanlarımızın emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz.




TGGV’DE EGE BÖLGESİ ONA SAVAŞ AYTİMURA EMANET
TGF 70. BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE TOPLANDI; ‘GÜÇ BİRLİĞİ ŞART’’
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU VALİ ERDİNÇİ ZİYARETETİ
TGF 70.BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI
BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU
SİZLER BİZİM ONURUMUZSUNUZ