Can Dost Doğaseverler Grubu 8. Geleneksel İftarını Coşkuyla Gerçekleştirdi
Manisa’da doğa tutkunlarını bir araya getiren Can Dost Doğaseverler Grubu’nun 8. Geleneksel İftar Etkinliği, Nevruz coşkusuyla birleşerek unutulmaz bir geceye dönüştü.
Manisa Can Dost Doğaseverler Grubu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği ve Nevruz Bayramı kutlama etkinliği yoğun ilgi gördü.
Sevgi Yolu üzerindeki Molam Cafe önünde 400 kişinin katıldığı iftar yemeği dualarla başladı.
Grup başkanı Yaman Üzeyir, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, katılan davetlilerle yakından ilgilendi.
21 Mart Nevruz bayramı olması dolayısıyla iftardan sonra yakılan ateşte davetliler ateşten atlayıp, türküler söylerken coşkulu anlar yaşandı.
Davete katılan grup üyeleri ve misafirler, başkan Yaman Üzeyir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ayrıca çok memnun kaldıklarını, her yıl düzenlenen iftar programının devamını talep ettiler.
Can Dost Doğaseverler Başkanı Yaman Üzeyir, ” 8 yıldır gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizin düzenlenmesinde emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma, katkıda bulunanlara, iftar yemeğimizi onurlandıran üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Haber – Hasret Dilek Delier






BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU
SİZLER BİZİM ONURUMUZSUNUZ
YUNUS EMRE’NİN HUZURUNDA İFTARDA BULUŞULDU
BİNLERCE KULALI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BULUŞTU
12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ COŞKUYLA KUTLANDI
KULA AK PARTİ 8MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI.
ÇINAR’DAN KADIN HAKLARI VURGUSU