TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, İsrail ordusunun Gazze’de gelişmeleri takip eden gazetecilere yönelik saldırısını kınadı.
Genel Başkan Yılmaz Karaca, “Edindiğimiz bilgiye göre İsrail ordusu, Nusayrat Mülteci Kampı’na düzenlediği hava saldırısında, bölgedeki gelişmeleri takip eden ve TRT Arapça ekibinin de aralarında bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı. Hiçbir ahlaki, hukuki ve insani olmayan bu saldırıyı kınıyor, yaralanan meslektaşlarımıza acil şifa diliyoruz” dedi.
Genel Başkan Yılmaz Karaca, İsrail’in Gazze’deki saldırılarında bugüne kadar 100’ün üzerinde gazetecinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Gazetecilerin özgürlüğünün yanı sıra daha da önemlisi can güvenliğin sağlanması gerekmektedir. Bu saldırıların yeniden yaşanmaması için Birleşmiş Milletler ve Dünya kamuoyuna sesleniyoruz, gazeteciler görevlerini özgür ve can güvenliği endişesi olmadan yapmalıdırlar” dedi.




ZERO ONE ZONE KAPILARINI AÇTI
EGE ECZANESİ YENİ YERİNDE
NEVŞEHİR BASININA “NEMALANMA” İTHAMI KABUL EDİLEMEZ!
KURTULUŞUN 104 . YILI KUTLANDI
TAMER AKKAL’DAN KAYMAKAM TALHA ALTUNTAŞ’A ZİYARET
KULA HALKINA TEŞEKKÜREDİYORUM
EMNİYET MÜDÜRÜ SECAATTİN AKTAY TURGUTLU’YA ATANDI