Vali Ünlü, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencileri ziyaret ederek, Manisa’ya yeni gelenlere ‘Hoş geldiniz’ dedi, öğrencilerle hayalleri ve idealleri üzerine sohbet etti.
Vali Enver Ünlü, 2 bin 272 öğrenciyi barındıran Ayşe Hafsa Sultan Yurdunu ziyaret etti. Yurtta kalan öğrencilerle hayalleri, idealleri, eğitim hayatları ve Manisa’ya ilişkin sohbet eden, talep ve istekleri dinleyen Vali Ünlü, öğrencilerin yurttaki sosyal aktivite alanları, yatakhane ve yemekhane ile bireysel ve toplu kullanılan yaşam alanlarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.
Vali Ünlü “Türkiye’nin farklı bölgelerinden İlimize gelen öğrenciler, burada bizlerin misafiri. Onların huzur ve güven ortamında eğitimlerine devam etmeleri, vatana, millete ve kendilerine faydalı bireyler olmaları her şeyden değerli. Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri için çalışıyoruz. Bu sebeple sıklıkla onlarla bir araya gelip, eğitim hayatları, hayalleri ve idealleri üzerine sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinleyeceğiz” dedi, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Ziyarette Vali Enver Ünlü’ye Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Öztürk ve yurt sorumluları eşlik etti.















KULA’DA KALPLER ENGEL TANIMADI
TGGV’DE EGE BÖLGESİ ONA SAVAŞ AYTİMURA EMANET
TGF 70. BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE TOPLANDI; ‘GÜÇ BİRLİĞİ ŞART’’
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU VALİ ERDİNÇİ ZİYARETETİ
TGF 70.BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI
KULADA EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 181. YILI KUTLANDI
BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU