Kula’nın Kurtuluşu olan 4 Eylül günü Kent Meydanında bulunan Kültür merkezinde Etem Tem Fotoğraf yarışmasında ödül alan fotoğrafların sergisini açan Afyonkarahisar Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Veli Cengiz Kula’da yayın hayatına devam eden Ege Denge Gazetesini ziyaret etti.
Ege Denge Gazetesini ziyaret eden Veli Cengiz Ege Denge Gazetesi İmtiyaz sahibi, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim kurulu üyesi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Alaettin Yakın’a kendi yazdığı kitapları hediye etti.
Afyonkarahisar Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Veli Cengiz ziyarette yaptığı açıklamada “Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Alaettin Yakın ile uzun yıllardır tanışıyoruz Kulanın Kurtuluşu olması sebebiyle açtığımız fotoğraf sergisinde bana ve ekibime verdiği destekten dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Yakın “ Cengiz ve fotoğraf sergisini oluşturan ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fotoğraf Sergisinin Kula halkının beğenisini topladığından eminim, Kula’nın Kurtuluş Günü olan 4 Eylül de böyle bir çalışmanın yapılmış olması çok önemliydi, bu tür fotoğraf sergilerinin yapılarak Atatürk ve Atatürk’ün geçmişini hatırlıyor olmamız bizler için çok önemli” dedi.





BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU
SİZLER BİZİM ONURUMUZSUNUZ
YUNUS EMRE’NİN HUZURUNDA İFTARDA BULUŞULDU
BİNLERCE KULALI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BULUŞTU
12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ COŞKUYLA KUTLANDI
KULA AK PARTİ 8MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI.
ÇINAR’DAN KADIN HAKLARI VURGUSU