Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ege Denge

“19 Mayıs Ülkemiz İçin Büyük Bir Zaferdir”

“19 Mayıs Ülkemiz İçin Büyük Bir Zaferdir”
Reklam Alanı
Okundu
19 Mayıs 2023 - 14:06
Reklam Alanı

Gelecek Partisi Kula İlçe Başkanı Okan Camcı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Camcı “19 Mayıs 1919 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’ün attığı adımla ülkemiz geleceği için bir umut ve büyük bir zafer oldu. İşgale direnişin sembolü olan 19 Mayıs, İstiklal mücadelesiyle mazlumlara rehber oldu. Şimdi mayıs umuduyla yürüyoruz Geleceğe” dedi.

Reklam Alanı
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam 2

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.