Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ege Denge

Reklam Alanı
Okundu
11 Ocak 2023 - 7:18
Reklam Alanı

İyi Parti Kula İlçe Yönetimi Gazetemizi Ziyaret Etti

 

10 Ocak çalışan gazeteciler günü olması dolayısıyla İyi Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt ve Yönetim Kurulu Denge Gazetesini ziyaret etti.

 

Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın ile bir süre sohbet eden Başkan Yurt ve üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması dolayısıyla tüm gazetecilerimiz gününü kutluyoruz, yerel gazetelerimizin yaşadıkları sıkıntıların farkındayız, internet yasası ile yerel basın tamamen yok edilmek isteniyor yerel basınımızın yanındayız dediler.

 

Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek partililer ve Başkan Mehmet Yurt’a teşekkür etti.

 

Ziyarete İyi Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt, Teşkilat Başkanı Adem Uzun, Kadın Kolları Başkanı Huriye Balcı, Siyasi İşleri Başkanı Ferdi İzbudak, Seçim İşleri Başkanı Süleyman Kaçar, STK İlişkileri Başkanı Kübra Çıldır, Üye Eyüp Çıldır, Üye Mustafa kundakçı katıldı.

 

Reklam Alanı
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam 2

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.