Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ege Denge

Reklam Alanı
Okundu
19 Aralık 2022 - 14:09
Reklam Alanı

“Tarihi Caddede Yeni Uygulama Yarın Başlayacak”

Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediye tarafından ortak yapılan projede Kulanın tarihi caddesi Yunus Emre Caddesinde restorasyonu tamamlanan dükkanlar da yapılan incelemelerde konuşan Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan iş yerlerinin yarın itibari ile önlerin deki sergiledikleri malzemelerin 60 cm alanda sergileneceği dile getirdi.
Başkan Şadan açıklamasında “Kula tarihi ne kültürel güzelliklerin ön planda olduğu bir ilçemiz, sanatkarlık da Kula’nın tarihi kadar eskidir sanatkarlığın ortaya çıktığı alanda tarihi çarşımızdır şuan içinde bulunduğumuz Yunus Emre Caddemizde yapılan çalışmalarda emeği bulunan Manisa Valiliğimiz ve Manisa Büyükşehir’imize teşekkürlerimi iletiyorum gerçekten ortaya çok güzel bir manzara çıktı tarihi ve kültürü de ortaya çıkmış oldu inşallah bu yapılan çalışmanın Kula’ya katma değer sağlayacağını da düşünüyoruz hareketlilik getireceğini düşünüyoruz o noktada emeği geçen herkese esnaf odası başkanı olarak teşekkür ediyorum. Kaymakam bey ve Belediye başkanlığı öncülüğünde bir toplantı yaptık bu toplantı da çıkan karar ile birlikte iş yeri sahiplerine 60 cm lik bir alan verildi, dışarıya eşya çıkarak 27 dükkanımız bulunmakta, görselliği bozan şeylerde yarından itibaren izin verilmeyecek zaten o noktada belediye ve kaymakamlık ile birlikte oturduk ve meclis kararı aldık ve uygulama da 20.12.2022 tarihinden itibaren başlayacak” dedi.


Reklam Alanı
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam 2

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.