Başkanlar Kamu Kurumlarını ve Esnafı Ziyaret Etti
28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim çalışmaları kapsamında başkanlar kamu kurum ve kuruluşları ile esnafı ziyaret ederek destek istedi.
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok ile partililer seçim çalışması yaptılar.
Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında, “14 Mayıs Pazar günü yapılan seçimde Kula, Cumhur İttifakına yoğun teveccüh göstermiş ve ülkemizin bekası için tercihini yapmıştır. 28 MAYIS Pazar günü yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde de daha da oy oranının artacağına inancımız tamdır. Kula Cumhur İttifakıyla tarihinin en büyük yatırım sürecini yaşamış ve bu yatırımların hayata geçmesiyle ekonomik gelişimini doruk noktasına yükseltecektir. İstikrarın sürmesi, istihdamın gelişmesi ve Kulalı hemşehrilerimizin yaşam standartları yüksek bir Kula’ya kavuşmaları için oyumuzu Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermelerini istiyoruz.” diye konuştu.

















KULA’DA KALPLER ENGEL TANIMADI
TGGV’DE EGE BÖLGESİ ONA SAVAŞ AYTİMURA EMANET
TGF 70. BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE TOPLANDI; ‘GÜÇ BİRLİĞİ ŞART’’
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU VALİ ERDİNÇİ ZİYARETETİ
TGF 70.BAŞKANLAR KONSEYİ ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI
KULADA EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 181. YILI KUTLANDI
BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU