TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, İsrail ordusunun Gazze’de gelişmeleri takip eden gazetecilere yönelik saldırısını kınadı.
Genel Başkan Yılmaz Karaca, “Edindiğimiz bilgiye göre İsrail ordusu, Nusayrat Mülteci Kampı’na düzenlediği hava saldırısında, bölgedeki gelişmeleri takip eden ve TRT Arapça ekibinin de aralarında bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı. Hiçbir ahlaki, hukuki ve insani olmayan bu saldırıyı kınıyor, yaralanan meslektaşlarımıza acil şifa diliyoruz” dedi.
Genel Başkan Yılmaz Karaca, İsrail’in Gazze’deki saldırılarında bugüne kadar 100’ün üzerinde gazetecinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Gazetecilerin özgürlüğünün yanı sıra daha da önemlisi can güvenliğin sağlanması gerekmektedir. Bu saldırıların yeniden yaşanmaması için Birleşmiş Milletler ve Dünya kamuoyuna sesleniyoruz, gazeteciler görevlerini özgür ve can güvenliği endişesi olmadan yapmalıdırlar” dedi.





BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU
SİZLER BİZİM ONURUMUZSUNUZ
YUNUS EMRE’NİN HUZURUNDA İFTARDA BULUŞULDU
BİNLERCE KULALI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BULUŞTU
12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ COŞKUYLA KUTLANDI
KULA AK PARTİ 8MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI.
ÇINAR’DAN KADIN HAKLARI VURGUSU