Manisa Basın Cemiyeti’nden Kula Kaymakamı Talha Altuntaş’a Hayırlı Olsun Ziyaretİ.
Manisa Basın Cemiyeti (MBC) Başkanı Alaettin Yakın, Onursal Başkan Hikmet Sepet ve Denetim Kurulu üyesi Uğur Kulaşen, Şırnak Vali Yardımcılığı’ndan Kula Kaymakamlığına atanan Talha Altuntaş’ı makamında Hayırlı olsun ziyareti etti.
Gerçekleşen ziyarette, Manisa Basın Cemiyeti’nin çalışmaları hakkında bilgi verilirken, yerel basının önemi ve kamu kurumlarıyla olan iş birliğinin geliştirilmesi konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
MBC Başkanı Alaettin Yakın, Kaymakam Altuntaş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi noktasında basının rolü büyük. Bu noktada yerel yöneticilerimizle olan iş birliği bizler için çok değerli” dedi.
Kaymakam Talha Altuntaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basın, halkla devlet arasında köprü görevi gören önemli bir kurumdur. Manisa Basın Cemiyeti’nin çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Bu tür ziyaretler, ortak çalışmalar açısından güzel bir zemin oluşturuyor” ifadelerini kullandı.





BASIN, DEMOKRASİNİN SARSILMAZ KALESİ
KASAPOĞLUN DAN ANLAMLI BİR ZİYARET
KULADA ASYİŞ UYGULAMALARINDA YEDİ TUTUKLAMA
CUMHURİYETİN 102. YILI KULADA COŞKUYLA KUTLANDI
MANİSA KULA’DA TARIMDA GÜÇ DÖNEMİ BAŞLADI
CHP İL BAŞKANI ÖZALPER’DEN KULA İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET
500 YATAKLI ÖĞRENCİ YURDU MİZMETE HAZIR