MANİSA BASIN CEMİYETİ KULA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
Kula İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmenin Manisa merkeze tayiniyle boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Manisa şehzadeler ilçe emniyet Müdür Yardımcısı 4. Sınıf emniyet müdürü Secaattin Aktay atandı.
Manisa Basın Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Kulada yayın yapan denge Gazetesi imtiyaz sahibi Alaettin Yakın ve Medya 45 İnternet Haber sitesi imtiyaz sahibi Hikmet Sepet, Kula da göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay ı makamın da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Karşılıklı sohbet ortamında gecen ziyarette, Aktay Kula ilçesinde Trafik ve Asayiş açısından yapılması gerekenleri tespit ettim bu eksiklikleri gidermek için Çalışma Arkadaşlarımla Birlikte En kısa Sürede Çalışmalara Başlayacağız, öncelikle trafikte, kaldırımlarda dolaşan motorlar, kasksız motora binenler, araçlarında yüksek müzik sesi açanlar, plakasız motorlar, hatalı parklar ayrıca uyuşturucu ve zehir tacirlerine karşı bir dizi hazırlıklar yapıldı dedi.
Manisa Basın Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Kulada yayın yapan denge Gazetesi imtiyaz sahibi Alaettin Yakın da Aktay a Kulanın huzuru için alınan bu tedbirlere Basın olarak tam destek olacaklarını söyleyerek başarılar diledi.