Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ege Denge

Reklam AlanıReklam Alanı

Kula Muhtarları AK Parti İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Reklam Alanı
Kula Muhtarları AK Parti İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti
01 Eylül 2025 - 12:05
Reklam Alanı

Kula Muhtarları AK Parti İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Kula, Manisa — Kula’nın merkez mahalleleri de dahil olmak üzere toplamda 60 muhtarlıktan yaklaşık 50’si, AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez’i ve yönetim kurulu üyelerini ilçe binasında ziyaret ederek talep ve beklentilerini dile getirdi.

Ziyaret sırasında muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini doğrudan Başkan Gülmez ve yönetimine aktarma fırsatı buldu. Bu toplantıda Kula’nın kırsal ve merkezi mahallelerinin ortak ve farklı sorunları ele alındı. Altyapı, yol, su ve sosyal hizmetler gibi konuların gündeme geldiği belirtildi. Toplantıya Kula Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal ve Kula Süt Birliği Başkanı Harun Uysal da katılım sağlayarak muhtarlara destek oldu.

Başkan Gülmez: “Talepleri En Kısa Sürede Çözüme Kavuşturacağız”

AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kulamızın 60 mahallesinin tamamına yakınını ziyaret ederek sürekli istişare halindeyiz. Bugün de 50’ye yakın muhtarımız bizi ve yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret etti. Kendileriyle bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledik ve notlarımızı aldık” dedi.

Başkan Gülmez, muhtarlardan gelen taleplerin titizlikle incelenerek, gerekli kurum ve kuruluşlarla görüşülüp en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını vurguladı. “İnanıyorum ki, kısa sürede bu sorunlar çözüme kavuşmuş olacaktır. Kula’nın gelişimi ve mahallelerimizin refahı için muhtarlarımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda muhtarlar, bugüne kadar her sorunlarında kendilerine destek olan Başkan Gülmez’e ve yönetimine teşekkürlerini ileterek, bu tür istişare toplantılarının devam etmesinin önemine vurgu yaptı. Toplantının, yerel yönetimler ve siyasi parti teşkilatları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi açısından olumlu bir adım olduğu belirtildi.

Reklam Alanı
Reklam 2

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.