Kamp Öğrencileri Kula Meslek Okulunu Gezdi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Gençlik Kampları kapsamında okulların tatil olmasıyla Kula Gençlik Kampına da ziyaretler devam ediyor. Türkiye’nin her yerinden gelen öğrenciler belirli süreçlerde Kula Gençlik kampına gelir burada eğitim görüyorlar.
5-10 Eylül tarihleri arasında gelen 16 – 17 yaş grubu öğrenciler Kula Gençlik kampında geçirdikleri süre zarfında Kula’nın tarihini ve kültürünü de öğreniyorlar.
16-17 yaş grubu 172 öğrenci Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulunu da ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerle toplantı yapılıp üniversite hakkında bilgiler verildi.
Kula Meslek Yüksek Okulu konferans salonun da Okul Sekreteri Hasan Ali Şahin, Kula İlçe Spor Müdürü Ufuk Özlem, Kula Gençlik Kampı Müdürü Aysun Tunçel öğrencileri bilgilendirdiler.
Daha sonra öğrenciler kampüsü gezdi ve öğrencilere ikramda bulunuldu. Üniversiteyi gezen öğrenciler sonrasında üniversiteden ayrıldı.













BAYRAMIN ADRESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ OLDU
SİZLER BİZİM ONURUMUZSUNUZ
YUNUS EMRE’NİN HUZURUNDA İFTARDA BULUŞULDU
BİNLERCE KULALI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BULUŞTU
12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ COŞKUYLA KUTLANDI
KULA AK PARTİ 8MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI.
ÇINAR’DAN KADIN HAKLARI VURGUSU