GAZİLER GÜNÜ KULA’DA TÖRENLE KUTLANDI
Kula’da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.
Gaziler günü kutlama programına Kula Kaymakamı Talha Altuntaş, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Kula Garnizon Komutanı İkmal Binbaşı Volkan Eryol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük, gaziler, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumuyla başlayan program saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kulalı Kıbrıs Gazisi İsmail Kara yaptı.
Protokol Kula Şehitliğine geçerek burada Şehitler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okuması ve yapılan duaların okunmasıyla devam eden program, Kaymakam Talha Altuntaş, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez ve katılımcılarla birlikte Kula Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek gazilerle sohbet ederek Gazilerin günlerini kutladılar.






TGF’DEN MUĞLA MENTEŞE BELEDİYESİ’NE KINAMA
KAFFER HANGÜL AZERBAYCAN KÜLTÜR EVİ DERNEĞİ’NİN YENİ BAŞKANI SEÇİLDİ
MANİSA MUSİKİ DERNEĞİ ATATÜRK’Ü SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANDI
ÇINAR “10 KASIM’I TATİLLE GÖLGELEYEMEZSİNİZ!”
87.YILINDA SAYGIYLA ANILDI
KULA’DA CUMHURİYET’İN 102’NCİ YILI KUTLANIYOR
BALIKESİR DEPREMİ KULA’YI SALLADI: HALK SOKAĞA AKIN ETTİ!